Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics

Dengarkan lagu Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics dan Download Mp3 Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics

Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics


  • Title: Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics
  • Uploader: Beast Record
  • Duration: 4:27
  • Size: 6.11 MB

Download Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics Mp3 hanya untuk review saja , apabila kamu menyukai Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics silahkan membeli album original nya di itunes atau amazon, untuk mendukung artis agar terus berkarya.

didi kempot lirik jawa|Didi Kempot|Lagu Daerah|kumpulan lirik lagu jawa didi kempot|lirik lagu jawa didi kempot terbaru|lirik lagu jawa didi kempot pamer bojo|lirik lagu jawa didi kempot kasmaran|lirik lagu jawa didi kempot|lagu jawa didi kempot lirik|didi kempot (musical artist)|didi kempot banyu langit|Lirik Jawa|Lagu Jawa|lagu jawa|didi kempot|didi kempot official|campursari didi kempot|lagu didi kempot|Didi Kempot - Banyu Langit Official

=============================================
🔥 Subscribe Beast Record : ✔️ https://bit.ly/3cYHuDd

✔️ [Follow Beast Record]

Instagram : https://www.instagram.com/beastrecord.id/
Facebook : https://www.facebook.com/Beast-Record-109687250897207
Twitter : https://twitter.com/beastrecord_id
Mix : https://mix.com/beastrecord
Tumblr : https://www.tumblr.com/blog/beastrecord
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/beast-record-7b12181b8/
TikTok : https://www.tiktok.com/@beastrecord

✔️ [Find Us Beast Record]

Spotify : https://open.spotify.com/user/pf8wm82l9lur7l0t532xfdej3
Joox : https://www.joox.com/id/216650517
=============================================

✔️ Download Lagu Didi Kempot - Ikhlas Mp3 : https://bit.ly/3cYHuDd

Lirik :
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani
Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah

Karo aku wis ra karep omah-omah
Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki

Nandur becik tukule kok dilarani
Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah

Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

🎤 Artis : Didi Kempot
💻 Subscribe Didi Kempot : https://bit.ly/3jjeQPK
=====================================
JANGAN LUPA KLIK
✔ LIKE,
✔ SHARE,
✔ SUBCRIBE,
✔ KLIK LONCENG
UNTUK KONTEN SELANJUTNYA GAESS 🎧
=====================================

© HAK CIPTA DIMILIKI OLEH PENCIPTA LAGU / LABEL MUSIK

#Lirik #Lagu #didikempot #downloadlagu #lirikdangdut

Public Response On Didi Kempot - Ikhlas Lirik | Ikhlas - Didi Kempot Lyrics